Beste matras

Onze vergelijkingswinnaars in de belangrijkste testcategorieën

Wat onderscheidt het "beste matras"? De kwaliteit van de materialen? Tuurlijk. Het design? Dat ook. De klantenservice? Zeker. De prijs? En of!

Bij Matrassencheck zijn we ervan overtuigd dat een matras de titel "Beste matras" verdient, als deze  vooral voldoet aan uw individuele eisen op het gebied van comfort en gemak. En u helpt  om de beste nachtrust te hebben.

Hier presenteren we u de beste matrassen van 2017. De hoogvlieger en de beste per categorie. Elk van deze matrassen is echt een geweldig product van een betrouwbare fabrikant. En natuurlijk zijn deze matrassen actueel - innovatief en technologisch geavanceerd.

Een matras dat 100% aan alle eisen voldoet, bestaat niet. De beslissing voor het "beste matras" hangt natuurlijk af van de zeer persoonlijke behoeften van elk individu. Hier zijn een paar overwegingen: Past het matras in mijn voorkeursslaappositie? Komt dit overeen met mijn lichaamstype? En: welk budget is beschikbaar voor mij?

Vanwege deze sterke gerichtheid van de beslissing op individuele behoeften, hebben we naast onze algemene winnaar ook categoriewinnaars gekozen.

Hieronder vindt u de links naar onze algemene winnaar en naar de winnaars van de belangrijkste categorieën.

 

.

Vind uw beste matras...

eve matras Logo

... voor zijslapers

muun matras logo

... voor rugslapers

Smood matras Logo

... voor buikslapers
TOP