Hoe werkt de online aankoop?

Tegenwoordig winkelen mensen steeds vaker op internet in plaats van in een traditioneel winkelcentrum, warenhuis, of zelfs gerichte winkels te gaan. Natuurlijk is het ook veel sneller en hoef je geen zware tassen mee te slepen.

Het matras gaat ook steeds meer in de richting van een onlineproduct. Wie wil er nou zelf een dik matras naar de slaapkamer slepen en het door smalle trappenhuizen dragen? Het kopen van een matras op het internet brengt een aantal voordelen met zich mee.

De voorwaarden en mogelijkheden online zijn al veel beter en waardevoller. De meeste fabrikanten adverteren met een proefperiode van 30 tot 100 dagen, inclusief gratis retourneren, als u het matras niet wilt behouden. Hiermee kunt u het matras intensiever testen en leren kennen dan mogelijk is in een klassieke matrassenwinkel. Daar ligt u, als het al gebeurt, een minuut op een model en test u daarna meteen de volgende. Na een aantal matrassen weet u vast en zeker niet meer hoe het eerste matras voelde. En u staat onder constante observatie van de verkoper.

U kunt het online matras eenvoudig vanaf uw eigen bank bestellen en het matras wordt (in de meeste gevallen) kosteloos bij u thuis afgeleverd. Dan begint uw testfase en kunt u zich ontspannen op uw nieuwe matras

De 5 eenvoudige stappen om online te kopen

1.Keuze van het matras (merk, maat etc.)

Klik hier voor alle matrastesten!

2.Bestel het geselecteerde matras

-> U ontvangt onmiddellijk een orderbevestiging van de betreffende fabrikant.

-> De verzendbevestiging moet u na niet al te lange tijd bereiken, de verzending van het matras duurt dan afhankelijk van de fabrikant ongeveer 2-10 dagen.

3.Het matras wordt bij u thuis afgeleverd in een compacte doos. Let op: het matras is opgerold in de doos en verpakt in een vacuüm. Zorg er dus voor dat u het matras niet beschadigt tijdens het open snijden van de verpakking. Zodra u het matras uit zijn "cocon" bevrijdt, begint deze zichzelf vol te pompen met lucht. Dit kan maximaal een paar uur duren.

4.Nu moet u gewoon het matras op het bed leggen en het bed opmaken en dan bent u klaar om te gaan!

5.Dan kunt u nu beginnen: ontspan en geniet!

Zoals de lijst laat zien, is de online matrasaankoop heel ontspannen en hoeft u zich bijna geen zorgen te maken. Uw droommatras is slechts een paar klikken verwijderd! Klik hier voor onze tests!

TOP